Tak tohle moc dobře znám. Ale bohužel to neříkali ani cizí lidé, ale manželovi rodiče.
Když jsme byli na ultrazvuku tak nám na 98% řekli, že je to chlapeček. Můj manžel i já jsme
chtěli více holčičku, ale když nám to řekli a omylem :o))). Chtěli jsme mít překvapení. Ale oba jsme byli
rádi, že je ultrazvuk v pořádku a že je to chlapeček :o)). Jenže.....jak se to dozvěděla tchýně a tchán, tak jsem jenom poslouchala jaká je to škoda, že holčičky jsou lepší. Co s tím klukem atd. A to má tchýně 2 kluky. Nechápu jí. Bylo mi to moc líto, těhotenské hormony mě dodělávaly a já jsem kvůli tomu i plakala. Bylo to hrozné, na každé návštěvě mi to bylo předhozeno :o((. Někteří lidé jsou fakt stupidní blbci. Pardon, že to tak píšu. Vychovat musíme jak holčičku tak chlapečka. A nejdůležitější je přece zdraví, ne?? Když se podíváte na ty hrůzné nemoci, kterými některé děti trpí. No, ale když přišel čas porodu a já s manželem ráno odcházela na vyvolání tak mi to bylo už jedno. Těšila jsem se na našeho chlapečka. A to moooc. Manžel už při přenášení ho každý den přemlouval :o)))
A světe div se ona se nám narodila holčička :o))) Asi jak to mimi pořád poslouchalo tak se rozhodlo být holčičkou :o))))))) A konečně byl klid. Věřím, že bych to poslouchala do teď. A to je dceři 3,5 roku.
Předchozí