Milá Macerno,
chápu, že Tě rozlaďujou takové hloupé otázky...lidi mají svoje naučený stereotypy, který převzali od svýho okolí a patriarchální model u nás vládl(ne?) století... Já toužila po holčičce, protože v rodině byly jenom klukandy a já myslela, že to s klukem nebudu umět, že mu nebudu rozumět. Mám krásnýho kluka. Byla jsem z toho zklamaná i přes to, že rodiny jásaly. Dnes vím, že jsem byla hrozně hloupá, že je úplně jedno, jestli je to holka(ky) nebo kluk(ci),potřebují a milují nás stejně. Těším se na druhé a je mi jedno jestli na kluka nebo holku. A pocit Tvého selhání je neoprávněný, čistě technicky je to na manželovi, který určí pohlaví dítěte, sice systémem panna x orel, ale nám ženskejm to příroda nalajnovala zase na ženskou :) Navíc, donosit a porodit holku nebo kluka je pořád stejná dřina. Držím Ti palce ať máš pěkný zbytek těhotenství, bezproblémový porod, krásnou poporodní euforii jako jsem měla já a ať Vám holky přinesou spoustu radosti do života! A neboj, však rodina bude pyšná na krásné slečny!
Marlenka a Mašulka
Předchozí