já mám taky dva kluky, oba byli překvapení.... druhý jsem si hrozně moc přála holčičku, ale když na mne na sále vykoukly kulky, tak jsem stejně byla nejšťastnější na světě a teď si říkám, že dvě děti stejného pohlaví a ještě k tomu rychle za sebou jsou báááječná věc. Hlavně, že jsou zdraví.... a pravda dost mne štvou řeči, a že jich na vsi není málo, že to mam za sebou.... možná se za pár let ještě pustíme do třetího, ale teď si dám "voraz" hodně zdraví a pevné nervy s okolím H
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.