Ja mam nepopsatelne lepsi historku s tchyni a prisrustkem do rodiny. Dodnes kdykoliv ji nekomu vypravim, samotne se mi nechce uverit :-)
Cekali jsme prvni dite (nevedeli jsme co to bude, ale mysleli, ze asi kluk).Nastal pekelny tlak na to, jaka mame jmena - ze strany tchyne. Protoze jsem to nasim taky rekla, nechala jsem se presvedcit a povedela ji to:
Kluk bude po mem zemrelem dedovi Matej, holcicka Sara. reakce "Matej to bude jako nakej blbej, ne? A Sara "tak to AZ BUDE valka, TAK PUJDE PRVNI do plynu"
Neni na to co rict...nakonec jsme jmeno Sara nedali, ale pokud se nam podari jeste jedna, bude to je natruc ty babizne Sara.
Pri druhem tehotenstvi jsme cekali pomerne dlouho nez jsme vubec oznamili, ze bude dalsi miminko (starsi bylo skoro 5let), nicmene reakce opet nezklamala. Manzel ji sdelil, ze budeme mit dalsi miminko. Reakce " a to jste jako chteli?" me nadzvedla ze zidle a sladce jsem ji sdelila "no ja v zadnem pripade, me jedno dite staci, ten kdo to mermomoci chtel byl Vas syn". A baba ztichla!
Předchozí