Tak si čtu tuto diskusi a nemůžu nereagovat. Vzhledem k tomu, že mám sestru tak jsem si nedovedla nějak představit, že by se mi měl narodit chlapeček, prostě jsem nevěděla jako co s ním budu dělat. Příroda tomu chtěla a narodil se nám chlapeček. Jsem šťastná, že mám děcko, cesta za ním nebyla snadná, ale jsou na tom lidé mnohem hůř. Možná by bylo fajn, když narazíte na poznámky co tu píšete v duchu si říkat, že jste šťastni, že máte dítě. Jsou lidé, kteří razí dlouhou cestu za miminkem a dali by vše za to, aby mohli držet v náručí miminko a je jim jedno jestli to bude holčička nebo chlapeček. Většina lidí, kteří mají poznámky typu a kdy bude chlapeček atd. jsou prostě nasáklý komunismem a jiným marasmem - mají nějaký problém a chtějí proto otravovat život i jiným lidem - běžná lidská vlastnost, že vůbec nepřemýšlí nad tím co říkají. Chtělo by to mít víc sebevědomí a pak se nebudete těmito poznámkami trápit. Moje rodina se těšila na holčičku a narodil se chlapeček. Chvíli jim trvalo než si navykli, že se do rodiny po dlouhé době narodil kluk. Moje sestra prohlásila, že by kluka nikdy nechtěla a přitom je z malého jak u vytržení. Ale mně je to jedno já jsem šťastná, že mám děcko a nějaké řeči mi jsou ukradený. Jo chtěli bychom ještě holčičku, ale co.... když to bude zase chlapeček pokud nám bude další děcko přáno tak si hlavu neutrhnu. Hlavně, aby byl zdravý a šťastný. Chlapečci jsou asi živější než holčičky a prostě jejich výchova bude asi těžší, ale je s nimi hrozná sranda a milují svojí mamu stejně jako ji miluje holčička. Od mužskýho co chce jenom kluka rychle pryč. Občas si říkám, jestli ty mužský jsou tak blbý nebo naivní, vždyť o pohlaví dítěte rozhodují oni, takže pak ať směrují výčitky na své spermie:)))
Předchozí