Mám stejnou zkušenost. příjdu do porodnice... bolesti teda nic mco cítím dítě skoro mezi nohama. sestra, že mi natočí monitor a uvidí se.....za 40minut 2 přiblblý křivky asi 50...sestra mi řekne: "vždy´t rodíte podruhý a nepoznáte poslíčky"."kdyby to bylo k porodu jsou min. 80....." Já na ní:" poprvé jsem měla porod vyvolaný a bylo to jiný" Ona: " to je stejný" Takovej blábol.:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ona na mě: Jděte domů." Já: "Dokud mě někdo nevyšetři ani se nehnu" Ona: znechuceně odkráčela shánět DR
DR: "tak si lehněte třeba sem."....lehátko nevím na co... pak následoval vyděšený výraz..... " okamžitě na sál" " tatínek se bude muset převlíknout tempem jako na vojně při cvičení"
A za dalších 20minut byl Daník na světě.Bolesti nic moc...(u vyvolanýho co 2minuty 9 hodin v kuse. Co je na tom stejnýho nechápu doteď......).
Dokud se budou řídit nevím čím- přístrojema. Rodičky brát jako přiblblý tupce a hysterky..tak se asi nic nezmění.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.