musím konstatovat, že za těch 10 let, co jsem naposledy rodila, se toho moc nezměnilo, jen naštěstí můj přítel včas pozbyl přesvědčení, že mi zachrańují život a donutil je konat. Takže nejlepší řešení je dobře informovaný partner na sále, který vybojuje to, na co vy už nemáte sílu. Ostatně nemusí to vždy být jen otec dítěte, může to být i matka či kdokoliv ke komu máte důvěru a kdo bude schopný a informovaný a bude bojovat za vás
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.