| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Co se změnilo za posledních 30 let v porodnici?

No s vybavením pokoje taky :o)

Beru to tak, že většina toho, o čem jsem psala, je dost netypické. Sice mi porodní bolesti nevěřili, ale když jsem na nich trvala, tak mě vyšetřili a pak už vše šlo rychle, profesionálně a se zdvořilým přístupem (na to jsem obzvlášť háklivá). Bolesti při kojení mi sice nevěřili celou dobu, ale vzhledem k tomu, že jsem na nich trvala, tak se mnou opravdu pracovalo 5 různých odbornic a do konce pobytu v porodnici mě naučily perfektně kojit v různých polohách i poslepu (ragády neznám). No a na bolestech té hráze jsem ještě v porodnici asi netrvala dost přesvědčivě, takže za to zanedbání si můžu tak trochu sama. Celý můj příspěvek byl v podstatě o tom "když vás něco bolí, trvejte si na svém, opak se vám může vymstít".

S čím jsem ještě byla spokojená? Nejvíc mě napadá systém vzdělávání rodiček - měli cca 10 různých bloků vzdělávání, každou chvíli za mnou někdo přišel a říká "já vám teď řeknu něco o kojení ... rehabilitaci po porodu ... nošení dítěte ... koupání dítěte ... nemocech dítěte ... první pomoci atd.", když skončil, tak jsem podepsala papír, že jsem to jako slyšela. Předpokládám, že na konci všem kontrolovali, jestli opravdu všichni slyšeli vše a stvrdili to svým podpisem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.