Ahoj,
především gratuluji k výše popsanému úspěchu a k tomu, "jak to funguje"
můžu napsat:
První syn byl vymodlené vytoužené dítě, narozené po 3 předchozích komlikovaných potratech (ten poslední byl spíš už porod) a mnoha neúspěšných pokusech přijít do jiného stavu - a povedlo se tehdy, když lékaři lámali hůl a doporučili se už o další dítě nepokoušet, že je to prý rodové - cha, cha, chá.Těhotenství z moji strany jako všechna předchozí, histerii lékařů po přečtení mé anamnézy jsem chápala a pečlivě dodržovala všechna jejich doporučení, tj. celých 9 měsíců ležela nejlépe s nohama nahoře...
Druhý syn byl počat poté, co mi z bývalé práce zavolali, že jim odešla moje vedoucí a potřebovali by mě na její místo na "detašované" pracoviště do Francie. Kariéra slibná - jak dopadla, nemusím dodávat, když mám 3 kluky...
A náš poslední mazlíček? Začali jsme přestavovat domek po mé babičce, tak aby byl obyvatelný a abychom se se dvěmi dětmi nemuseli tísnit v oficiálně 1 + 0, upraveném na 1 + 2, kde už nebylo místo ani na otočení se v kuchyňokoupelně (pokud chcete poradit, jak z koupelny udělat i kuchyň, jsem k dispozici). Jak je vidět, 3. potomek plánován nebyl (dokonce jsem brala antikoncepci). To že přestavbu domku jsme samozřejmě dodělali až loni a dokonce že tam mají
kluci každý svůj pokoj ani asi nemusím psát.
Akorát teď už jsem se konečně "vybabrala" z plen a utírání nosů, i ten nejmladší už je ve školce a já dostala opět "skvělou nabídku" v práci a navíc jsme se rozhodli, že větší auto kupovat nebudem a raději pojedem na dovolenou ... A taky je mi 39, takže ... no abychom si to nepověděli za nějakých 9 měsíců ... - Mějte se fajn, milujte se a množte se, národ to potřebuje, přeci to nebudeme zachraňovat my s 3 dětmi ...
Předchozí