Milá Katko, také jsem své první dvě děti nekojila. Bylo mi to tenkrát moc líto. Teď při synovi kojím,ale je to jen a jen jeho zásluha. Byl silný a trpělivý. Mléko se mi spustilo až čtvrtý den (prodělala jsem císařský řez). Dnes mu je už skoro sedm měsíců a já ho ještě kojím. Můžu vám, ale říct že se stále bojím o mléko. Je to asi tím že si každé naše kojení užívám. Děkuji vám za tak krásný příspěvek, teď vím že nejsem sama na problém zvaný kojení. Katka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.