Ahoj Majdi!Krásně a vtipně napsaný článek!!A musím se k tobě a tvému šicímu zážitky taky připojit.Porod pohoda,ale šití děs a hrůza!!Syn měl 4kg a 54cm a tak,i když jsem byla nastřihlá,ještě jsem se trhla vedle..:(No a šila mě dr.,která zajisté začínala(ale proč u mě?):)tak jsem se chvílema musela opravdu držet,aby mi noha nevykopla..:)A umrtvovací injekce jsem dostala asi 4,ale zřejmě s krátkou dobou působení..:)Takže držím palce všem nastřiženým,at se dobře hojí!!(já si normálně sedla 3měs.po porodu).Ahoj!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.