Ahojky, příběh se mi taky moc líbil a přeju hodně zdraví pro mimíska. Já jsem rodila před 5ti lety v Mladé Boleslavi a co se týče šití tak úplně super. Cítila jsem trochu tahání, ale dalo se to vydržet, jen mi přišlo že to trvá snad dvě hodiny. Už jsem měla křeče do třísel jak moc jsem chtěla dát nohy k sobě :-). Pak jsem si v porodopisu přečetla, že mě šila žačka. No byla to šikulka poctivá a dala si pekelně záležet a já už druhý den bez problémů seděla. Teď jsem 16 tt s dvojčátkama tak jsem zvědavá jakou půjdou cestou, z císaře mám celkem obavy, že prý se ta jizva děsně dlouho hojí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.