Tak já rodila v Krči před 5 týdny a to jen proto, že v Podolí bylo plno. Nicméně spokojenost veliká, takže pokud někdy - ráda bych tam. Není pravda, že tam nastřihují všechny!!U mě dr čekal dost dlouho než střihl. A než se tak stalo, předem umrtvil!!!Takže následné šití bez bolesti.
A největší chválu dávám oddělení JIPN zde v Krči. Skvělý přístup doktorů i sester. O všem nás informovali, vždy vstřícní a ochotní. Malého mi přiložili až po týdnu, kdy toho byl schopen a díky skvělé péči sester kojíme plně!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.