Taky se mi nezdá,že by po kapačce byly nějaké jiné bolesti.Kapačku jsem měla u obou porodů-špatně postupující porod,ale začátek byl spontánní a nezdálo se mi že bych po jejím zavwedení měla nejaké jiné bolesti,jedíné co bylo že ty bolesti "konečně" zesílily,ale jinak to bylo stejné jako před kapačkou-přišel stah s bolestí,ta postupně dosahovala vrcholu a pak odezněla a zas další.Žádná trvalá bolest, nebo křeč,ajk popisuje Lucie.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.