Souhlasím.Můj syn spal se mnou v posteli už v porodnici, a pak i doma.Dělalo mi totiž obrovský problém v noci vstát a bez vrávorání ( mám nízký tlak ) dojít k postýlce a manipulovat s ním,příp.kojit. Takhle to bylo pro všechny pohodlnější. Když spím,tak ležím a nehýbu se,takže o zalehnutí nemůže být řeč ( a taky nejsem alkoholička ani feťačka ) .Jinak autorka článku mi přijde mírně hysterická. Já jsem taky nebyla z porodu nijak nadšená, ale jsem šťastná,že dobře dopadl a vzpomínám na něj.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.