Nic proti tomu Sylvie, ale nikdo z nás neví, jak to DOOPRAVDY probíhalo. Je tady jen výpověď jedné strany. Je možné, že porod nepostupoval nebo postupoval pomalu (i mám z toho článku takový pocit) a tak se lékaři snažili miminku pomoci. Je pravda, že o tom měli rodičku informovat, ale nevím, co by rodička říkala, kdyby se její miminko narodilo s doživotním postižením kvůli přidušení. Netvrdím, že všechno bylo správně, ale důležitý je výsledek. Také jsem zažila u prvního porodu naprosto příšernou a necitlivou porodní asistentku, která mi nic nevysvětlila a zacházela se mnou jako s kusem masa, ale oklepala jsem se z toho a důležitý byl pro mě výsledek, zdravá dcera, i když nakonec narozená císařským řezem. A mimochodem i u druhého porodu jsem měla "štěstí" a měla jsem tam stejnou porodní asistentku. Rodila jsem ovšem plánovaně císařem, takže mě jen kontrolovala na pooperačním po porodu.
A zažila jsem i další nepříjemné situace na oddělení šestinedělí. Někdo byl super, někdo naprosto hrozný. Ale přesto mě nic z toho nepřivedlo k napsání takhle negativního článku, který kritizuje naprosto všechno. Nenašla jsem snad nic pozitivního.
Předchozí