Milá Lucie a Patriku,pokud mohu odpovědět za sebe,docela mne článek rozrušil!!! četla jsem,že jste silně věřící a tak se tak nějak snažím pochopit,že jste radši chtěli přirozený porod doma.Ovšem podle mého je to dost riskantní a nezodpovědné.To co se stalo v porodnici,je normální klasický porod,ale Vy jste ho prostě prožívali dosti odlišně..Když se zamyslím nad článkem,tak jste vlastně rodila klasikou a tudíš jako každá druhá ženská..Věřím že personál z Vás musel být naprosto hotový..Musíte si taky uvědomit,že jste určitě v porodnici nebyla jediná..To že ukazujete přirození jestli se dobře hojí a nejsou komplikace,je v porodnici běžné a nikterak by se za to žena neměla cítit poníženě,nebo znásilněně,prostě to k porodu patří..Nebrala bych Vás ani jako hysterku,ale spíš jste byla dost zmatená a čekala jste zacházení jako v bavlnce,jako kdyby jste rodila jediná na světě,ale to je právě špatně..Nechci nikoho soudit,ale zdá se,že jste vůbec nebyla připravena na miminko a hlavně co Vás čeká v případu rození v porodnici.Schrnuto a podtrženo,můj osobní názor je takový,že jste měla vydržet,už kvůli tomu mimču,protože těch pár dní je opravdu kritických a kdyby se s Vámi něco stalo,tak by se akorát na vás pak všichni vyprdli,dost jste riskovala zdraví svého tak milovaného dítěte!!!!!!
Předchozí