Nezlobte se na mě, rodila jsem také v Ostravě, ale mám pocit, že podle toho, co tu pisatelka uvádí (zlí lidé atp....), mám pocit, že ji odrodili marťani. Neříkám to ve zlém, ale možná by byla na místě nějaká porada s psychologem... Chápu, že každý vnímá porod jinak, každý má na to právo, ale takhle děsit potencionální prvorodičky, mi připadá zvrácené.
Nevyhnula jsem se těžkému porodu, dlouhému monitorování, infuzím oxytocinu, ani průběžnému a častému "ukazování vagíny", jelikož jsem se neotvírala tak, jak by to mělo probíhat... Po 24hod byl porod ukončen sekcí. Tomu vy jste se vyhnula a buďte ráda, že se vám narodila zdravá dcera přirozenou cestou (i když jste si průběh porodu malovala jinak...). Dle názvu článku to vypadalo na úmrtí dítěte při porodu... Že jste nepotřebovala rady zdrav. personálu při porodu, ani po (vy přece víte, jak se kojí, protože jste si možná někde něco přečetla, že jo?), to nebudu komentovat. Ale že sbalíte miminko po 1 dni domů, je krajně nezodpovědné. Nedivím se, že vás v porodnici upozornili na nebezpečí, kterému jste ho vystavila a možná se na vás nedívali moc mile. Nemám pocit, že by v porodnici duševně zdravé dipl. sestry novorozenci ubližovali jen proto, že mimi zapláče. A ještě něco, na porod se nelze dívat jen "pedagogicky", nemáte znalosti z Anatomie, ani Fyziologie porodu a tak postup lékařů z medicinského hlediska nemůžete kritizovat jen na základě svých pocitů a vnímání porodu a porodníků jako zla. Navíc pokud jste chtěla znát jména všeho personálu, jsem si jista, že měli všichni vizitku na svém prac. oděvu. Kdybyste zůstala rodit doma a přestala se otvírat a nepomohl by vám nikdo hnusným oxytocynem a dáváním povelů, možná byste napsala mnohem tragičtější článek.....
Předchozí