Lucie, odkud pochazis? Ze rise snu, fantazie a romanticke naivnosti? promin, ale nemohu si odpustit, ze tve jiste vyroky jsou opravdu trystni..."Co ty cizi lide....?.......apod." Ty nevis, ze v nemocnici pracuje pro tebe jasne cizi lide? a co na tom? jde mi snad o me dite a ne o to, kolik muzu lekaru shledne mou vaginu, jsou tam koneckoncu od toho, jak jinak bys chtela rodit????
Ad inkubator: deticky nekdy po porodu z mnoha duvodu inkubator potrebuji (udrezi telesne teploty, predsasny porod, funkce dychani, zloutenka a pod) tva holcicka ho jste z nejakeho duvodu potrebovala a jiste ti snad po porodu lekari objsanili z jakeho duvodu to bylo! Jiste to nebylo nic proti tobe, ale pro jeji zdravi!!!
Porod je velmi silny emotivni zazitek, stejne tak jako obdobi po porodu. Nezapominej, ze jsi rodila poprve, temer kazdy prvni porod je opravdu tezky, znam jen malo zen, kt poprve odrodily "raz dva" s usmevem na tvari. Ad chovani personalu v nemocnici, vse je o lidech a o tom, jakou chytis smenu, stejne jako o tom, zda se "trefis" do dnu volna (napr. ja rodila vzdy v sobotu, kdy tam bylo minimu m personalu). Cely tvuj clanek je opravdu maximalne subjektivni a take se podivuji nad tim, ze jsi si nezaridila porod doma, kdyz jsi to chtela. Take doufam, ze me deti neprijdou "pod ruku" takovym pedagogum, viz tvuij pripad :o) hruza me z toho jima. Prosimte zkus se na veci podivat vice bez emoci a zprima.
1, porod neni legrace s tim jsi snad pocitala
2, to ze zena musi behem prodou zazit nejeden neprijemny zazitek je fakt a zazije ho veci ci mene kazda rodicka|!!!!
3, nevim jak vse souvisi s tvou "virou" predpokladam krestanskou, ale jses tak trochu adept fanatismu
4, mozna to cele tak melo byt a tvuj dalsi porod bude uplne jiny a dobry
5, priste si jiste pozjistuj i dlasi moznosti a sva prava (ad holeni-ja se o to postarala sama doma, nestojim o to, aby me tam nejaka sestricka holila napr. pokud to vubec nechces, pak je treba napriste ŘVÁt nahlas!!! ja to nechci, ja to nechci, neboj nasilim ti to nikdo neudela :o)
No, zaverem snad jen tolik, doufam, ze ti tohle vypsani se z traumatu porodniho alepson pomohlo. Rozhodne tomu dej cas a neboj po dalsim porodu spousty z techto zazitku zapomenes, vse se meni, vse plyne..........
Lucka
Předchozí