no nevím - tobě připadá podání ruky iniciované mužem jako vřelé a přátelské gesto? Já to vnímám přinejmenším jako projev nadřazenosti, zvlášť když mi ji strkají pod nos muži mého věku. Podle společenských pravidel je to žena,kdo podává ruku muži, ne naopak. Podávání ruky lékaři je značný nešvar a nezdvořilost. Mimochodem, ženy lékařky se do toho hrnou mnohem méně.
Já tuším, že někoho naštvu, ale to není nic proti doktorům. To jsou prostě pravidla společenského chování.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.