no, trochu mě děsíš... Myslím, že po porodu bys neměla potřebovat psychologa... Porod by neměl být traumatickým a traumatizujícím zážitkem.
Netvrdím, že porod byl procházka růžovou zahradou - trval dlouho a byl náročný. Přesto na něj mám velmi hezké vzpomínky a vzpomínám na něj ráda. I manžel.
Pravděpodobně, pokud bych rodila v Podolí (kde to znám), skončila bych na buď císaři, nebo s kleštěma a nástřihem až ke kotníkům. A s traumátkem jako hrom... A dítě by mi po porodu sebrali a dali do inkubátoru "na prohřátí" (standardní postup ÚPMD Podolí).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.