Rozhodně to není život zachraňující úkon. Trauma bych asi neměla ani kdyby mě holili bylo by mi to velice nepříjemné asi pro to, že celkem citlivá a možná i hodná jsem:-)). Proto opakuji, je tak těžké to udělat doma a pak vydržet chvilku nepříjemného píchání(netrvá to měsíce), nebo budeme radši tvrdit, že holení traumatizuje a vede snad k poporodní depresi? A opravdu myslím pokuď se srozumitelně vyjádříme, že s tím úkonem nesouhlasíme, pochybuju a ani si neumím prakticky představit, že ten úkon opravdu provedou. Taky bych podotkla, že výkonů, které nezachraňujou život a jsou velice nepříjemné je nezpočet!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.