Hannulku jsem neznala, vlastně znala jsem jen ten její nick, občas jsem ho na rodině potkávala.
Je mi strašlivě líto, co se stalo... Je mi nesmírně líto jejího manžela a její malé holčičky. Je to tak hrozně nespravedlivé, co se tady na světě děje. Dovedu se vžít do té hrůzy, kterou prožívala Hannulka a kterou prožívá ted její rodina. Mně připravila rakovina před dvěma měsíci o přítele a tatínka mé tříleté holčičky, byl to mladý třicetiletý člověk, nezdolný optimista, člověk plný plánů... Ještě tolik toho chtěl udělat, měl před sebou spoustu práce, a přesto musel odejít. Byl hrozně silný, ale i tak mnohokrát plakal, že nechce umřít.. Věděl, že umře, doktoři mu to řekli.
Den před smrtí mi volal, at za ním co nejrychleji přijedu do nemocnice, ať dovezu malou a ať přijedu se všema známýma, že se s nima chce rozloučit. Stáli jsme tam u jeho postele a brečeli...A on už byl tak moc unavený, nemohl ani sedět, jen ležel a ztěžka dýchal. Bolesti neměl, byl pod opiáty, ale při vědomí byl, naprosto jasně si uvědomoval, že již brzy UMŘE. A opravdu, ještě tu noc odešel...
Svírá se mi srdce nad tím, co prožíval, na co myslel, co se mu honilo hlavou... Že tady nechá svou milovanou holčičku, mně, a MUSÍ zemřít..
Všem vám, a hlavně Tobě Sysyno, přeji hodně sil v životě.
Předchozí