A o to právě jde. Umět říct: Nezlobte se, ale je mi trapně, stydím se, nečekala jsem, že Vás přijde tolik. Mohli by medici odejít??? nebo Mohl byste mě prohlédnout na ošetřovně? ... atd. Jasně, reakce doktora může být různá. Ale s tím musím počítat. No a když se bojím, tak teda raději nebudu odporovat. Ale pak si nemůžu stěžovat na rodině. O tom právě ta komunikace je. Umět jasně a slušně formulovat, co chci. Neprogramovat se dopředu negativně, ale taky dokázat si slušně stát za svým. Konec konců, ti chudáci medici se to taky někde musí naučit. A nikdo nejsme v nemocnici jediný pacient.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.