| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak se rodí v Ostravě

Vím, že mě polovina ženských tady ukamenuje, ale nedá mi to, abych nenapsala svůj názor:

1, rodit doma je podle mě největší nesmysl, který si kdosi vymyslel, aby byl zajímavější.
2, měla jsi počítat s převozem do porodnice a taky jsi si měla všechno zjistit(jak a kde se rodí, jakou používají polohu, zda holí automaticky atd.
3, od věci taky není porodní plán(mě ten můj pomohl na 200% a k dalšímu porodu si ho vezmu zase
4, co se týče mediků u šití - zase jsi měla mít napsané v porodním plánu, že je tam nechceš, taky si můžeš do plánu napsat kolik lidí u porodu chceš
5, pocit - znásilněná a prázdná mi přijde nadnesený a divný, no ale budiž

Prostě suma sumárum - buď já jsem nejsilnější žena na světě - rodila jsem 32 hodin v kuse a nebýt Oxitocinu tak se Onďa nenarodil. Chodilo mě kontrolovat asi 10 lidí a všichni do mě sahali, ale jen proto, aby mi pomohli, protože Onďa už byl na pokraji smrti. Po porodu ho odnesli, protože mu byla zima a museli ho odsát a zkontrolovat jestli je OK. Nikdy mě nenapadlo, že by mu mohli ubližovat. Na poporodním jsem taky prošla kontrolami, ale všechno se dalo zvládnout.

Jo a ty "následky" po porodu - no nevím, Onďa taky plakal ze spaní a nemyslím si, že by to bylo následkem porodu.

Prostě si myslím, že si všechno moc bereš.

Já i když jsem rodila tak dlouho tak jdu do toho znovu a dokonce se na to těším.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.