Babyno
a o tom to je..překously bychom to..jenže já osobně si tedy nemyslím,že my-rodičky- a vůbec pacienti, bychom něco měli překusovat. Naopak myslím,že by se zdravotníci měli řídit tím,co je psáno a dáno zákonem. Jak už tu několikrát psala Sylvie.A dokud budeme lecos překusovat,nebudou mít zdravotníci důvod k tomu,se začít chovat jinak,protože jim to prostě projde. Takže já bych se na nějaké překusování vykašlala. Naopak. Myslím,že by se jasně mělo dát najevo,že se nám to a to chování a nedodržování našich lidských práv nelíbí.A ikdyž se vyskytne nečekaná situace,kdy je třeba ze svých představ a plánů slevit,je sna d zcela normální,že mi někdo( a ráda bych věděla kdo to je)zdělí co se se mnou a v případě porodu s dítětem bude dít.
Víš ,když odbočim z porodnictví..nejstarší dítě spadlo a ošklivě si zranilo obličej. Po té co nás posílali od čerta k dáblu jsme skončili v Krči na ORL. když jsem řekla,že jdu s malým na sálek dr dostala záchvat. Ječela a kroutila hlavou,že tohle tady teda neměli. Jo mohla jsem to taky překousnout,když si zavolala pomoc,aby mě přinutili počkat na chodbě. No,nepřekousla jsem to. Nevidim důvod,proč bych měla. NAopak.Viděla jsem důvod,proč jít na sálek s JAkoubkem a držet ho za ruku.A šlo to.
Myslím,že jde všechno když se chce. A je na nás,jestli se z rutiny konečně odejde.
Předchozí