Katko,
ad bod 1) to, ze to tak prijde tobe, jeste neznamena, ze to tak je...vsimni si napr. ze ve svete se doma rodi normalne a zadna katasrofa to neni. Jen v CR je to porad "divne a nezodpovedne" podle vetsiny. A neni tu ochota ke zmene systemu atd atd atd...
ad bod 2) treba s prevozem do porodnice pocitala. A taky pocitala s respektovanim svych prav a jejich neporusovanim. Protoze kdyby to tak bylo, tak se o polohu, nastrih atd nemuis zajimat...
ad bod 3) jak uz psala Sylvie - pokud se porodni plan shoduje s praktikami dane porodnice, dodrzuji ho. Ale kdyz nerespektovali jeji vyrcena prani, proc by meli respektovat papir?
ad bod 4) i kdyz podepisu souhlas, ze mohou byt medici u vykonu mne provadenych, stejne se me musi zeptat a ja mam kdykoli pravo jejich pritomnost odmitnout. A oni to musi respektovat. To tu, myslim, u jineho clanku psala Liza, mylim se?
ad bod 5) tezkou muzes soudit pocity jinych...kazdy vnimame veci jinak a kdyz neco tobe prijde v poho, nekomu jinemu to tak prijit nemusi. Ja se napr. naprosto uchylne vyzivam v tom, kdyz mi berou krev a ani trosku mi to neva. Mam kamaradku, ktera to nenavidi a ma z toho vzdy strach...Kazdy jsme jiny.
Předchozí