Dobrý den,
po prvních přečtených řádcích článku se mi chtělo křičet: "ALE TAK SE NERODÍ V OSTRAVĚ!!!!" Opravdu nevím ,kde paní rodila, ale jsem si 100% jistá, že nemůže takto zevšeobecňovat svou zkušenost, zvláště když jsem v průběhu čtení článku získala dojem, že na porod nebyla vůbec připravená. Navštěvovala nějaký předporodní kurz? Pochybuji! Tam by se dozvěděla všechno, co se bude u porodu dít a nemohla by mluvit o znásilňování, droze oxytocinu apod. Já jsem také rodila před 8 týdny a velmi ráda říkám, že v Ostravě - Vítkovicích jsem byla VELMI spokojená! Tamtéž jsem navštěvovala předporodní kurz, kde jsem se dozvěděla všechno potřebné a užitečné, VŠICHNI - lékaři, sestry, sanitářky, uklizečky, studentky - BYLI PŘÍJEMNÍ, MILÍ A OCHOTNÍ. Samozřejmě, že se mi každý nepředstavil, ale každý měl vizitku, kde jsem si jméno mohla přečíst - (dovolím si poznámku, že předpokládám, že paní umí číst? když tak zdůrazňovala to, že se jí nikdo nepředstavil!).
Myslím, že každý porod prožívá jinak a také poporodní stavy jsou rozdílné. Já jsem prožila klidné těhotenství, bezproblémový porod, na který ráda vzpomínám a také mé dítě je nadále kllidné a spokojené, jako jeho maminka. Nebude to vnímání porodu také o Vás, paní?
Předchozí