Sylvie, říkám to tu už poněkolikáté - O TOM TO JE. K Tobě byli milí a ochotní, protože jsi pravděpodobně byla v pohodě. K Lucii se zřejmě skutečně chovali tak, jak neměli, protože ona v pohodě nebyla. ALE porod je natolik specifická situace, že někoho to prostě rozhodí na maděru, zatímco jiným to ani nehne. Ty jsi patřila k té druhé skupině, tak si můžeš gratulovat. Lucii se to nepodařilo, a myslím si, že v takovém případě je míček na straně PERSONÁLU, nikoli té matky. Oni na to studovali, pravděpodobně jim ve škole říkali i o tom, co s člověkem okolo porodu dokáží udělat hormony. Jsou profesionálové, tak by prostě měli ustát i nějakou ne zrovna společenskou reakci od člověka, který v té chvíli má velké bolesti a psychicky na tom taky není zrovna nejlíp.
Opravdu, a to také říkám poněkolikáté, nechápu ty, co říkají "život je krutej, já jsem si to "užila", tak ty si to taky "užij". Nelíbí se ti to? Tak jsi zhýčkaná fňukna." Docela často se tak chovají ženské k ženským, připadá mi, jako by se v tom občas skoro vyžívaly.
Předchozí