Milá Lucko, Váš zážitek s porodem mě děsí,ale od kamarádky(rodila ve fakultce v Ostravě) vím, že se to opravdu děje! nicméně s emi v nemocnici ještě nikdy nestalo, aby se mi někdo někdy představil a poporodní kontroly na vizitách jsou docela normální a přirozené - dá se jimi odhalit mnoho poporodních komplikací. Také jsem moc nepochopila jak jste měla naplánovaný ten porod doma a kdo Vám vůbec dal povel teď raději jedeme do nemocnice, promiňte ale mě to příjde jako by jste vážně chtěla rodit jen sama s manželem, což mě(pokud by manžel nebyl pordník) příjde jako docela velký hazard s žitotem Vaším i vašeho dítěte. já chápu Vaši touhu rodit úplně přizozeně,ale dnešní svět je Bohužel velkmi zkažený a někdy to opravdu bez lékařů nejde. Moje dcera přišla na svět akutním císařským řezem předtím jsem měla přes 10hodin dost silné bolesti po 2minutách - taky mi takový porod nikdo nezáviděl,ale já na to naopak vzpomínám moc ráda, protože ten den mi dal nejkrásnější a nejcennější dar mého života mou dceru Lucinku!!! A nebýt lékařů,nebyla bych tu ani já a ani mojde nádherná dcera. Váš zážitek je opravdu otřesný a pokud máte odvahu, žalujte nemocnici, pošlete váš otřesný příběh do TV a informujte o tom co nejvíc žen, ale vy sama těď žíjte jen a jen pro Vaši Stázinku - ta Vás potřebuje, jak sama píšete, šťastnou a milující, né ztrápenou a ztraumatizovanou. vím , že je to složité a nesmírně těžké,ale vy máte v náručí nevjětší důvod to vše překousnout a žít nový život v rodině. A hlavně stojí při Vás Bůh a Bůží požehnání!!! přeji Vám už jen a jen šťastný život!
Předchozí