Milá Danielo, Sylvie a Ráchel!
Netvrdím ,ani jsem netvrdila, že ten můj názor je ten správný. Je to můj názor a mám na něj právo jako každá z nás. Také mám pocit, že mě bombardujete argumentama v domění, že váš názor je ten jedinej správnej, lehce až silně agresivním podtónem, což bylo vyčteno mě. Nemyslím, že když něco vydržím já, musí aj ostatní. Né vše bylo s kostolním pořádkem co se Lucie týče. Nicméně její prezentace věcí je taková, že horor je nic proti té nemocnici a já nejsem přesvědčena o tom, že všicni chtěli Lucii jen ublížit a ulehčit si práci ať už jí mají z krku.
Marcela vše celkem pěkně schrnula za to jsem moc vděčná.
Já bych dodala, že by ovšem měli všude respektovat přání rodičky, či pacienta, nakonec myslím kdyby Lucie všechny včas upozornila a důrazně, těžko by jí něco proti vůli udělali. Ono všude se najdou lidi nepříjemní a naopak. Pokuď Lucie chtěla předejít dohadům(opravdu v průběhu porodu celkem těžké), mohla si spoustu věcí zjistit předem, protože automaticky očekávat vše podle svých představ a při nenaplnění se z toho hroutit, není zrovna nejideálnější boj za prává. Pokuď chtěla rodit doma, musela být nachystaná také na variantu, která jí potkala. Asi to doma nešlo jak by mělo, třeba bylo porod opravdu potřeba urychlit v zájmu dítěte. Lucie všechno brala jako útok proti ní, nevěřím tomu, že jí a miminku chtěli všichni jen ublížit.Třeba epiziotomie se opravdu provádí, když už je hlavička ne stěně, jak jinak by doktror věděl kolik střihnout? Většina maminek opravdu potřebuje pomoct s kojením a třeba by Lucii vadilo kdyby jí to nešlo podle představ a sestra předce nebude radit matce jak si má dítě nakojit.
Předchozí