Danielo!
To víš, že jsem změnila doktorku a dojíždím(to není důvod zůstávat u doktora, že je po ruce).
Tak tři týdny jsem se vzpamatovávala z toho, že né každý kojení podporuje jen pro to, že se to má. Věřila jsem tomu, že dítě podvyživuji a nějak trpí. Neměla jsem jěště internet, můj zdroj informací bylo pár časopisů typu betynka, jelikož jsem se sem přistěhovala ani kamarádky radilky nebyly. Až mě selzký rozum přesvědčil, že usměvavé, spokojené dítě nemůže být podvýživené. Celou dobu jsem hledala doktorku, není to jednoduché a chtěla jsem mít jistotu, proto to trvalo všechno ty 4 měsíce. Původní paní doktorka nesla velice těžce mojí troufalost a jěště to mělo dohru. V životě jsem synkovi nedala jiné mlíčko, než to moje, plných sedům měsíců a s příkrmem dva roky. A to prosím byl velice těžkej boj a velice přesvědčivá, přísná paní doktorka. Jednala zcela proti veškerým předpisům a právům byla moc nepříjemná. Mít tu možnost zjistit si v té době co to o pediatřech, nikdy k ní nepůjdu. A to i v součastnosti je volba pediatra mnohem těžší než volbya porodnice(o nich se toho mnohem víc dočtete i na netu).
Předchozí