Lizo celou diskusi jsem skutecne necetla,je toto dost. Ale tak,jak to popisujes,to je vec samozrejme trochu jina,ale vim,ze bezna. A svym zpusobem me by az tak moc nevadilo,jak to popisujes,ze jsem na koze a stejne mi jde videt az do krku a ty dva tahy ziletkou me nezabiji a porost brzy doroste.
Jako mnohem horsi vec beru,kdyz vas maji sit a neupozorni na to,ze zrovna ted jdou pichat jehlou!!!To je naprosta bezohlednost!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.