Danielo!
Jak jsem si vybojovala svoje???? Tá doktorka ordinuje do teď a postupy má stejné(bohužel). Já jí ZMĚNILA a vědět o ní, nikdy k ní nepujdu! To měla tu možnost i Lucie. Zjistit si o porodnici co to de a podle toho se zařídit. Pokuď je tak známo, jak paušálně se ty zákroky provádějí, není problém si to zjistit a rodit jinde. Jistě, že jí měli vše předem oznámit, to samozřejmě, ale co když zrovna Luciin porod nástřih vyžadoval, těžko se to podrobně vysvětluje a zvažuje, když je potřeba to udělat rychle. Lucie by se vyvarovala stresu a traumatu výběrem porodnice a pak by se dalo polemizovat o tom, kde a jak se porušují prává pacientů. Lucie byla ve značném stresu, šla do porodnice už vlastně tak trochu proti vůli, chtěla rodit doma a nešlo to. Bolest měla příšernou i tu doma tu přirozenou a bez jedů, nečekala to hodně jí to zaskočilo(to se ale trošku také divím). Jistě jí měl v nemocnici, každý vysvětlit co s ní budou dělat a představit se, to už jsem řekla na to není ani potřeba VŠ, někdy ovšem aj to může být problém, pokuď je rychle potřeba zákroku, těžko si budem podávat ruce. Opakuji, že já mám pocit, že Lucie už to opravdu vnímala velice zkresleně a těžko říct, zda to nemohlo být aj trochu jinak. To se nedozvíme, protože není nikdo k dispozici, kdo by nám to popsal také z druhé stránky.
Předchozí