Já mám dohromady 7 dírek, z toho 3 už částečně zarostlé(z toho 1 v nose) a ani jednu naušnici... Nechtěla jsem srovnávat ty 2 zákroky jako takové, spíše jsem se chtěla vyjádřit k tomu, co jsi psala, že rodiče mají právo za své děti rozhodovat, což je pravda. A já chtěla spíše poukázat na to, že někde platí - "bohužel". I když se většina rodičů snaží dělat to nejlepší, v každé kultuře je "to nejlepší" něco jiného a každá kultura má hranice jinak posunuté - např. v tzv. vyspělých zemích se dává čím dál větší možnost spolurozhodování od celkem útlého věku a jinde se někdo nestane zcela svobodným nikdy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.