| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak se rodí v Ostravě

Rodila jsem své první dítě v USA, v obyčejné nemocnici, kde je český nadstandart naprostou samozřejmností - žádný porodní sál nýbrž porodní pokoj s koupelnou vybavenou výřivkou, přítmí a teplo na pokoji, pouze doktor a jedna sestra v průběhu celého porodu, personál se přišel představit když se střídaly služby, další doktoři ze skupiny gynekologů, kteří o mě pečovali se přišli druhý den podívat na dítě a poblahopřát byť vůbec nemuseli apod. Takové věci jako holení jsem fakt neřešila, přijela jsem oholená a vůbec jsem o tom nepřemýšlela, zdá se mi to normální, klystýr jsem prodiskutovala se sestrou a ta mi doporučila jenom čípky, nastřižená jsem byla až na záda, prostě dítě mělo velkou hlavu a nebudu se tím zabývat, však se to zahojilo atd. Přesto všechno, jestli budu někdy rodit v ČR takto zhýčkaná, tak si samozřejmě řeknu co by se mi líbilo, zjistím kde mají na úrovni dětskou JIP, protože to mi připadá daleko důležitější než hysterie kolem holení, a když to nevyjde dle mých představ a personál nebude nejvstřícnějsí, rozhodně nebudu tak znechucená a hysterická jako autorka. Pravděpodobně budu nadšená z mimi a řeknu si "však my ženy něco vydržíme". Jedině v případě, že by se někdo choval vyloženě mimo normu a sprostě, tak nebudu jak ovce a budu si stěžovat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.