| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak se rodí v Ostravě

Smyslem porodu je porodit, protože " mít zdravé dítě" je prostě blábol, dítě nemám a nevlastním dítě je samostatná bytost, kterou mám přivést v klidu a pohodě na svět v době a délce, jakou si žádá. Plně souhlasím s autorkou úvodního článku, i když mě k domácímu porodu vedly úvahy po 2 předchozích porodech, ktré byly naštěstí téměř přirozené, kromě injekce na porození placenty a příšernéhpo prostředí porodnice. Myslím, že o tom, zda bude dítě zdravé nerozhoduje porod, ale příroda a okolnosti. Velice mě mrzí, že autorka nemohla prožít to, co já se svým přítelem, protože přestože celý porod trval 2 hodiny a mě se to zdá vlastně málo, protože to bylo úžasné, a výsledkem snaženíbyla naše sladká Klárka, spokojené neplačící, zvědavě a moudře koukající miminko, které jsem si celou dobu mohla tisknout k sobě a nikdo ho nezkoumal ani neprohlížel, jestli umí co by dle lékařů umět měla, protože toho ukázala mnohlem víc, než lékařské tabulky požadují. Bude jí 6 měsíců, je , bohužel pro mé 2 starší děti 15 a 9, mnohem spokojenější šikovnější a hlavně bez problémů kojená. Děkuji sama sobě a všem okolo, že mě podpořili v mé touze ropdit doma. Musím podotknout, že jsem věděla, že čekám zdravé dítě, v termínu a jsem sama zcela zdráva. V opačném případě bych považovala za nutné do porodnice jít, protože pak by porod doma nebyl přirozený a miminko ohrozil!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.