Ahoj, děkuji za důležitou info, zatím jsem měla vybarnou Opavu, protože jsem na ní slyšela dobré reference a hlavně to mám jen 20 km. Ale Krnov také není úplně z ruky. Chtěla bych darovat pupečníkovou krev a měla jsem zjištěno, že v Opavě to půjde. O Krnov jsem se zatím vůbec nezajímala. Nemáte některá zkušenost jestli právě v Opavě Vás nechají ve Vámi zvolené poloze až do narození miminka? Umožňují alternativní polohy,ale mám strach, že těsně před koncem mě poženou na stůl a to bych nerada. Moc děkuju za odpověď.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.