Zuzano,
jak rikam, ja se holim, takze na to jsem se sve dr ptat nemusela :-))) Ale kdybych se neholila, tak kvuli ulehceni prace dr bych to nedelala, ale to je zase jen ma vec, ze, je to rozhudnuti kazde z nas.
S pichanim ousek s tebou souhlasim, vsak jsem psala, ze ted uz bych asi sve dceri pichnout ouska jako miminku nenechala. Ale vidim, ze jsem se tehdy rozhodla dobre, protoze je to paradnice a chce vsechno, co ma maminka. Ja mam nausnice tri. Zaroven je ale velky bolestinek, takze by se bala si ouska nechat ted pichnout...Takze v jejim pripade to byla volba spravna, i kdyz jsem to tehdy nevedela :-) A asi bych ted volila nastreleni nausnic, protoze to vazne nebolelo - me tedy, ale me zase boli maloco :-)))
A verim, ze vetsina zen, ktere nechteji, aby jim nebylo provedeno nic zbytecneho a uz vubec ne bez jejich souhlasu, tak premysli i o svych detech...
Ja treba jednou v jedne diskusi obhajovala, proc jsem sve holcicce nedala dudlik a nechci ho davat ani dalsimu ditku...ktere teda jeste nemame :-) Jsem k tomu rozhodnuta, pokud to nebude nutne. U Klarky nebylo a ja jsem tomu rada :-) Takze vim, co diskuse sezere casu :-)))
Předchozí