Zuzano, jde o to, z jakého úhlu se na to díváš.
Není snad zbytečný? - zbytečné mi to nepřipadalo, protože podle informací, které jsem tu chvíli měla, tak jsem jí tím ušetřila určité horší komplikace, které by nastaly, kdyby si nechávala uši píchnout sama později (a já považovala za vysoce pravděpodobné že by k tomu nakonec nejspíš došlo)
Není snad bolestivý? - bolestivý je, ale opět viz zbytečnost
Opravdu jsi přesvědčena, že nemůže mít komplikace u mimin? - ne, neřekla jsem, že nemohou být žádné komplikace, ale (podle mých informací v tu chvíli) to riziko komplikací není takové, aby převážilo výhody, které jsem viděla (tzn. ušteří si horší komplikace do budoucna)
ale pochopitelně nečekám, že tady se mnou každý bude souhlasit:-)).
no, to jsem tedy ráda :)))
nešlo o to, že bych nesnesla, aby moje dcera neměla náušnice :) jde o to, že vždycky zvažuješ míru rizika a pak se na základě dostupných informací rozhodneš. takže tak. rozumím tomu, co píše Daniela - kdybych měla teď dceru, asi bych se znovu informovala o různých pohledech na věc a znovu se rozhodovala. Ale tak už to v životě chodí - rozhodujeme se na základě dostupných informací. A samozřejmě na základě těchto informací mohou různí lidé uděla různý závěr, to je normální.
Předchozí