No já mám právě taky pocit, že paní doktorka v článku dost zbytečně straší. Jasně, že může být skupina novorozeňat, který budou mít po porodu díky gbs pozitivní matce větší či menší problémy, nebo bohužel dokonce zemřou. Ale dělat kvůli tomu plošně testy u všech těhotnejch? Dávat všem těhu s gbs pozitivitou u porodu atb do žíly? To se mi zdá jako jít na komára s panzerfaustem. Nehledě na to, že samotný atb nejsou zas tak bez vedlejších účinků a právě houfný používání atb vedlo k tomu, že jsou bakterie dneska na spoustu atb rezistentní a v okamžiku, kdy jsou opravdu potřeba nefungujou:-(((
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.