... tak já přidám druhou rýpavou. přestože jsem zastáncem názoru, že současná úroveň testování v průběhu těhotenství je trošku přepísklá - ale business je hold business (jsou v tom totiš celkem zajímavé peníze pro všechny zainteresované firmy), tak já sama jsem měla o svém nenarozemném dítěti poměrně více přesných informací než mé kamarádky naprosto věřící v nutnost všech možných i nemožných testování.
A jak jsem k informacím přišla? 1. prostě jsem se mé paní doktorky otevřeně ptala - a bylo vidět, že jsem jediná pacientka která se takto ptá + jsem si našla porodní asistentku která mi zodpověděla všechny dotazy ohledně porodu... 2. hodně jsem četla, prostě mě to zajímalo, protože těhotenství, porod a vůbec všechno kolem dětí je fascinující záležitost
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.