Já jsem sice svatbě dlouho odolávala, i mimčo jsem si pořídili na "hromádce", nakonec jsem ale tak trochu podlehla a momentálně jsem ve fázi kdy o svatbě reálně uvažuju a s tím samozřejmě dělám v hlavě seznam koho asi pozvat.Příbuzenstvo máme dost rozsáhlé, jak z mé, tak z přítelovy strany, bohužel na každý je - a teď to asi řeknu trochu nehezky- způsobilý jít nám na svatbu.
Z mé strany by to snad ani nebyl takový problém až na velmi vzdálenou příbuznou, která nás aktivně navštěvuje, cení chrup a ve své vesnici mezi dalšími příbuznými pomlouvá, že jsem svobodná matka(neříká se svobodná matka opuštěným matkám co nemají tatínka?my ho tedy máme...)no a možná přítelkyně mého otce, která je alkoholička a na svatbu by zajisté přišla buď s parádní kocovinou, nebo co hůř, ještě v náladičce.Jenže pozvat otce a jí ne?to nepůjde...
Ten samý problém v bleděmodrém je ze strany přítele, jehož rodiče jsou zralí na léčení a o jejich pozvání tedy opravdu neuvažuji, je mi to samozřejmě líto kvůli příteli, nicméně i on uznal, že o nějaké faux pas na hostině opravdu nestojí. A myslím že by přišlo tak na 200 procent...:-(
Už jsem uvažovali i o svatbě ve 4, což o to, svědků by bylo dost, ale i tak mi to přijde trochu moc "malý". A navíc bych zas nechtěla ochudit příbuzné, které mám ráda...
Předchozí