Podle mě je jedno jak kdo rodil nebo krmil svoje dítě. Hlavní je aby maminka i mimčo byli spokojení. Mladší syn měl problémy se zažíváním a půl roku se jenom kroutil, hekal a plakal. Po chvilce pití u prsa se začal kroutit a vztekat a plakal. Mléka jsem měla dost. Bylo to strašně frustrující. Nikdy jsem u něj nezažila aby v klidu ležel a jen se tak spokojeně díval kolem sebe, tak jak jsem to viděla u ostatních dětí. Dodnes za to cítím takovou nějakou křivdu a smutek, že jsem si ho nemohla v klidu užít a vychutnat. Opravdu se z něj těšit jako z miminka. Probudilo ho každé auto které projelo. Nedalo se s ním pomalu nikam jít. Jen nosit, chovat a snažit se vydržet, protože stejně nic nepomáhalo. Takže radši bych rodila císařem a krmila Sunarem a měla spokojené miminko!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.