Tak já už teda nevím - chcete mít přirozený porod a kojit, protože to říkají články nabo protože vám to připadá normální? V těhotenství na mě články určitým způsobem působily, ale při porodu jsem ostře vnímala, co mi vadí a co ne a všechno co jsem kdy četla se mi v ten čas vykouřilo z hlavy. A teď už na mě články nepůsobí vůbec, když vím jak to všechno probíhalo. Články jsou jen určitá informace a je na nás jak s ní naložíme. Mě tam ta existence ujištění, že jsem dobrá maminka i přestože ........ tedy nechybí. Moje osobní problémy nezpůsobily články, ale úplně jiné věci.
A nechápu proč mi podsouváte, že bych nechala všechny umřít jen když to bude přirozené. To jsem snad nenaznačovala.
Mimochodem a proč je podle tebe některé dítě neklidné a hodně brečí?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.