| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Porodní a kojící … a kdo je lepší máma?

Já bych nebyla ke KatceFifi tak ironická. Zdá se mi, že ji nechcete pochopit a hledáte omluvu pro své chování, neměla jsem přirozený porod, nekojím apod. Já s ní musím ale souhlasit a podpořit ji. Jde o to, když už ty články čteme, aby nás naladily na příjemno....porod bude fajn. Tak jak to udělal můj gynekolog u prvního porodu a opravdu to bylo fajn, prostě euforie. Ale musím se ptát: CO JE TO PŘIROZENÝ POROD??????
Dejte mi odpověď. Mám totiž pocit, že dnešní době, snad ani nelze rodit přirozeně, neb rodíme v nemocnici pod dohledem lékařů.
A ke kojení. Já sice kojím, ráda, ale taky jsem u obou holek měla neskutečné bolesti prsou trvající 8 - 1o týdnů, /obě holky řvaly hlady a já je dokrmovala vlastním odstříkaným mlékem/ ale zatla jsem zuby, protože jsem CHTĚLA KOJIT. Že by pod vlivem masmédií? Jak řekl jeden pediatr, každá maminka může kojit, protože prsa jí zůstala :o). Takže i v tomhle Katku chápu, co tím chtěla říct. Že je vše spíše záležitostí psychiky a našich "nočních můr".

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.