Dcera se taky narodila s oboustraným rozštěpem patra a syndromem Pierre Robin. Taky jsme si dost užily. Krmení nám nešlo. Pak jsme si vyrobili lahev, která sama tekla( tedy nejprve odkapávala)a já jí regulovala. S lahví Habermman to nešlo. Všechno jsme zvládly. Petruška byla na operaci v necelých třech letech ve Vinohradech. Teď jsou jí 4 a 1/2 roku. Máme nově rovnátka a navštěvujeme logopedku a foniatra. Ze začátku jsem byla zoufalá a myslela jsem, že to nevydržíme a nezvládneme. Ale kolem druhého roku se to začalo zlepšovat. Petruška si začínala poradit s pečivem a jídlem v celku. Do té doby dostávala všechno mixované v té naší speciální lahvi nebo žičkou. Horší bylo, že jsme před ní nemohli jíst, chtěla taky a nešlo jí to. Před operací už jedla skoro všechno. Jen občas jí zůstalo viset něco v puse, ale nechala si to vyndat nebo si s tím pomohla sama.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.