Paráda, tak jen opatrně ! Mně manžel kolo zamkl, hned jak jsem mu radostnou novinu sdělila. Teď jezdíme se sedačkama, máme dvojky, tak jen když se sejdem s manželem oba. Kluci jsou mlí a lehcí, tak nám to vydrží počítám aspoň do 4-5 ti let, do té doby 20 kg mít rozhodně nebudou a pak se také chystáme na tyč. Kolu zdar ! Někdo říká, že svět je nejkrásnějsší ze hřbetu koně, pro mě ale ze sedla kola !
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.