Ahoj !! Naprosto s tebou souhlasím!!! Pro mě byla jízda na kole nejpohodlnější přemistovadlo !!! Sice to plno lidí naprosto nechápalo, ale při chůzi jsem naklepávala bříško o dost více a s pokračujícím těhotenstvím jsem měla i problémy s neustálým běháním na malou!! No a na kole ten močák nebyl tak namahaný. Kolo byl můj společník až do porodu, ještě v pátek jsem jela pro malou do školky a v pondělí brzy ráno se mi narodil zdravý klučík-3900 gramů 51 cm. Ted jen čekám až mrnousek vyroste a máme připravenou sedačku na kolo a budeme zase spolu jezdit. Opravdu se není čeho bát a nejezdit nějaké šílené krpály . Tak ti přeju pohodový zbytek těhotenství a narození zdravého a krásného miminka!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.