Aha, takže podobně jako u nás. Respirační vakcína je směska oslabených bakterií, kterou míchá místní hygienická stanice. Jsou to bakterie v našem regionu nejčastěji se vyskytující. Kapou se ve formě roztoku taky pod jazyk a jsou založeny na dráždění, otužování, trénování imunitního systému malými dávkami. Akorát mám dojem, že mi říkali (nepletu-li si to) že z virů tohle namixlovat nejde a viry jsou spíše tím, kdo ta laicky řečeno nachlazení způsobují. Takže to má být něco jakoby otužování a trénování imunity...
No my ty nemoci loni přečkali bez ATB, dvakrát měl prcek i náběh na zánět stř. ucha, ale ustáli jsme to. Aspoň za tohle zaplaťBůh. Kluci teď berou oba probiotika a starší je na céčku se zinkem, zase už mi měsíc pokašlává...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.